Leerlingenraad op Onze Wereld

 
Hoi! Ik ben heel erg blij dat ik op Onze Wereld ben, ik heb allemaal vrienden! Ook van andere klassen natuurlijk :) En al mijn juffen en meesters waren heel aardig :P Ik zit nu bij meester Jamal en ik zit al 2 jaar bij de leerlingenraad. We regelen zoveel mogelijk dingen voor de school en JULLIE natuurlijk ;)
Zumral 7B
 
De leerlingenraad bestaat uit leerlingen uit de groepen 5,6, 7 en 8.  Ze praten mee met allerlei zaken op school, maar geven ook advies of komen met een eigen plan....Jasper zit ook in de leerlingenraad en is afgelopen week aangereden door een auto. Hij zit nu even thuis met een gebroken been. We hopen dat hij gauw weer op school komt. We hebben een kaart voor hem gemaakt en wat lekkers gekocht.
Beterschap Jasper!
 
Bij onze vergadering ging het dus vooral over de verkeersverkeersveiligheid in de straten rondom Basisschool Onze Wereld. De leerlingenraad wil meer weten van de leerlingen:
 
HOE KAN HET VEILIGER RONDOM DE SCHOOL EN WAT KUNNEN WE  ZELF DOEN?
 
De leerlingenraad vergadert een keer per maand in De Bovenkamer. Je kan reageren op onze vragen of zelf een vraag stellen aan de leerlingenraad; typ hieronder je bericht voor de leerlingenraad en vergeet niet je naam en groep in te vullen!   
 
Bericht aan de leerlingenraad?  Dat kan hier! 
                                  
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.  
   

Meer dan 700 kleurplaten waren er ingeleverd. De leerlingenraad heeft alle prijzen in alle klassen uitgedeeld aan de winnaars van de WELKOM Kleurplaten. Gefeliciteerd allemaal!  

 

TERUG

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.