GeldzakenWe vragen geen ouderbijdragen.
Er wordt nog wel een bijdrage gevraagd voor de schoolreisjes en de werkweek. De kinderen die een ooievaarspas hebben mogen gratis op werkweek en op schoolreisje.

De bijdrage voor een schoolreis is 20 € per jaar en voor de werkweek € 80,-, verdeeld over 2 jaar.

Groep 1 € 10 en groep 2 tm 6 Schoolreis ( €20,-)


Groep 7 Schoolreis en sparen werkweek (Totaal €50,-)

In de maand november wordt U een bijdrage gevraagd van €50,-
Dit is 20 € voor het schoolreisje en alvast 30 € sparen voor de werkweek in groep 8.

Groep 8 Werkweek (Totaal €50,-)

Dit is alleen voor de werkweek, groep 8 gaat niet meer op schoolreis.


U kunt het bedrag ook zelf per giro overmaken op banknummer   NL13ABNA 0570898870   Stichting Lucas Onderwijs de Triangel. Vermeldt u wel duidelijk de naam van uw kind!

Overblijven


We werken met strippenkaarten. Er zijn 3 soorten strippenkaarten.

A. 50 keer strippenkaart.
Met deze kaart kan een leerling 50 keer overblijven. Deze kaart wordt bewaard door de leerkracht van uw kind. Iedere keer dat u kind overblijft tekent de leerkracht een strip af. Zodra er nog maar 5 strippen over zijn wordt U door de leerkracht gewaarschuwd zodat U een nieuwe kaart kunt kopen. Kosten van deze kaart zijn €40,-.
B. 25 keer strippenkaart.
Met deze kaart kan een leerling 25 keer overblijven. Deze kaart wordt ook bewaard door de leerkracht van uw kind. Iedere keer dat u kind overblijft tekent de leerkracht een strip af. Zodra er nog maar 5 strippen over zijn wordt U door de leerkracht gewaarschuwd zodat U een nieuwe kaart kunt kopen. Kosten van deze kaart zijn €20,-.
B. 10 keer strippenkaart.
Met deze kaart kan uw kind 10 keer icidenteel overblijven. Deze kaart gaat met uw kind mee naar huis en deze kunt U meegegeven aan uw kind op het moment dat hij/zij moet overblijven. Daarna neemt het kind de kaart weer mee zodat U zelf kunt zien hoe vaak uw kind nog kan overblijven. Kosten van deze kaart zijn €10,-.

Strippenkaarten zijn te verkrijgen bij juf Ozlem.

Juf Ozlem