Naschoolse opvang

 

Naschoolse opvang
             www.2samen.nl
Voor opvang van uw kinderen verwijzen wij U graag naar Stichting Kinderopvang 2samen waarmee wij als school samenwerken.
 
Ze hebben een vestiging, genaamd 2Penselen, op de Doedijnstraat.
Hier vindt U :
* hele-dagopvang
* naschoolse opvang
* vakantieopvang.
Bij voldoende aanmeldingen wordt er voorschoolse opvang, verlengde dagopvang tot 19.00 uur gestart en zijn er mogelijkheden voor het eten van een warme maaltijd op de opvang.


Kindercentrum 2Penselen

2Penselen bevindt zich aan de Doedijnstraat 8. De hele-dagopvang (0-4 jaar) bevindt zich op de begane grond. Het is een klein en gezellig kindercentrum waar de kinderen en pedagogisch medewerksters uit de verschillende groepen elkaar dagelijks ontmoeten wat leidt tot een veilige en prettige sfeer. Het kindercentrum heeft drie groepen waar genoeg uitdagend speelgoed voor de kinderen te vinden is. Tevens spelen wij dagelijks buiten en organiseren we gezamenlijke  activiteiten met de kinderen. Hierbij wordt spelenderwijs aandacht besteed aan de taalontwikkeling (PUK-programma) onder begeleiding van hiervoor opgeleide Pedagogisch medewerkers.

De naschoolse opvang (4-12 jaar)is op de eerste etage. De kinderen voelen zich erg betrokken bij alles: de groepsleiding geeft hen veel ruimte om zelf te beslissen wat voor activiteiten zij willen ondernemen. Naast twee ruime lokalen beschikken zij over een groot dakterras waar naar hartelust veilig gespeeld kan worden. Daarnaast zijn er nog aparte ruimten voor de grootste kinderen. Vlakbij het centrum ligt zowel een speeltuintje als een speelveldje waar regelmatig met de kinderen gespeeld wordt.
 


Kindercentrum 2Penselen

Doedijnstraat 8
Open van 7.30 tot 18.00 uur
tel : 070-3050515
      email: 2penselen@2samen.nl

Contactpersonen :
Unithoofd: Saskia Snel
Locatiecoordinator: Saskia Daleman